Біля ТРЦ Forum у Львові планують збудувати готельний комплекс

5411 0
Під усією територією готелю розмістять підземний паркінг.
Візуалізація з ДПТ

Візуалізація з ДПТ

Між вулицями Люльки, Куліша та проспектом Чорновола планують збудувати готельний комплекс із підземний паркінгом. Про це йдеться у проекті детального плану території, обмеженої вулицями Куліша, Люльки, проспектом Чорновола та Медовою.

Читайте також: Територію колишнього Алмазінструменту у Львові планують забудувати житлом та офісами

Площа детального плану охоплює територію 0,6 га, що розташована у історичному ареалі міста. Серед наявних проблем – складний доступ до транспорту, невпорядковані дитячі майданчики та занедбана територія.

Безпосередньо між вулицею Куліша та проспектом Чорновола пропонують збудувати 5-поверховий готель, який складатимуть три будівлі та будуватимуть у кілька черг. У новому готелі передбачають 170 номерів.

Читайте також: Школа, апарт-готель та житловий комплекс. Як може змінитися територія Львівського нафтомаслозаводу

Наразі земельна ділянка перебуває у приватній власності, а сама територія – занедбана. Заїзд до готелю передбачили з вулиці Куліша, під усією територією готелю облатують підземний паркінг на 50 місць.

Житло у межах детального плану будувати не планують, однак проектом передбачають змінити транспортну мережу та створити зелені пішохідні зони.

Читайте також: Два нові готелі та підземний маршрут для туристів. Як планують упорядкувати центр Львова

Громадське слухання щодо цього детального плану відбудеться 13 травня о 18:00 у Палаці імені Гната Хоткевича.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація з ДПТ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!