Біля Військового госпіталю у Винниках облаштують тротуар з елементами доступності

644 0
Вартість робіт становитиме приблизно 1,5 млн гривень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

До Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи, що у Винниках, облаштують тротуар відповідно до усіх норм із доступності. Про це повідомили у Личаківській райадміністрації.

«Заміни тротуарного покриття потребує одна сторона хідника - від госпіталю і до перехрестя з вул. Лісною. Це фактично до зупинки з магазинами поруч, куди заїздять на кріслах колісних наші військові, які лікуються в госпіталі. Відтак відремонтують 360 м2 тротуару. Також майже біля госпіталю поставимо стовпці, бо ця територія часто запаркована і особам у кріслах колісних важко проїхати», – повідомила  голова Личаківської районної адміністрації Оксана Прихода. 

Читайте також: Нам потрібна доступна інфраструктура. Що для цього можна зробити

Вартість робіт становитиме приблизно 1,5 млн гривень.

Нагадаємо, що у Львові планують облаштувати безбар'єрний доступ до Ратуші з усіх боків. Ця новина сколихнула обговорення серед містян щодо доречності таких робіт в час війни. Tvoemisto.tv пояснило, для чого потрібно змінювати покриття на площі Ринок та звідки на це кошти у новині.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!