Біля військового госпіталю у Винниках зробили вулицю безбар'єрною

3903 0
Вартість робіт становила приблизно 1,5 млн гривень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У Винниках вул. Івасюка, що біля госпіталю ветеранів війни та репресованих, зробили безбар'єрною. Там частину тротуару облаштували відповідно до норм із доступності, а також зробили пониження на переходах та громадських зупинках. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Ця вулиця веде від госпіталю до центру міста, тож нею щодня користуються поранені військові, їхні родичі, відвідувачі, серед яких чимало маломобільних людей. Щоб потрапити до найближчих магазинів, пацієнтам госпіталю доводилося пересуватися непридатним для коліс тротуаром, переїжджати бордюри.

Вартість робіт становила приблизно 1,5 млн гривень.

Читайте також: Нам потрібна доступна інфраструктура. Що для цього можна зробити

Нагадаємо, торік у Львівській громаді понизили загалом 1237 тротуарів біля пішохідних переходів та заїздів-виїздів на магістральних вулицях. Найбільше таких понижень провели у Шевченківському районі міста.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!