Бруківка на вулиці Бандери залишиться

3881 0
Але вулицю перепланують для комфорту мешканців та львів'ян, які користуються цією дорогою.
фото: Wikimapia

фото: Wikimapia

Бруківка з вулиці Бандери нікуди не зникне. Про це під час звітної прес-конференції сказав мер Львова Андрій Садовий.

«Ви, напевне, чули багато дискусій стосовно бруківки на вулиці Бандери: а що ж там буде – бруківка чи асфальт? Я сьогодні ранком мав фінальну розмову з проектантами, і вони мене запевнили, що кількість бруківки на вулиці Бандери не зменшиться – навіть її буде там більше. Але там буде все переплановано таким чином, щоб був максимальний комфорт для людей, які там живуть, і для людей, які будуть користуватися цією дорогою», – зауважив він.

Читайте також: Отже, асфальт чи бруківка? Як львів’яни спланували оновлення вулиці Бандери. Візуалізація

Нагадаємо, на громадських обговореннях щодо реконструкції вулиці Степана Бандери, які відбулися 24 листопада, відкинули проект «Вулиця для всіх» та закликали почати розробку нового, що передбачатиме збереження автентичної бруківки, чотири смуги руху та відсутність велосипедної інфраструктури.

Пізніше керівник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» ЛМР Орест Файфурка сказав, що громадські слухання не є кінцевим рішенням, а носять рекомендативний характер. Тим часом на сайті електронних петицій зареєстрували дві пропозиції стосовно реконструкції вулиці Бандери – за асфальт та за бруківку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!