Бригада тероборони на Львівщині сформована на 90%, – Курко

52073 0
Також в області триває формування ще однієї бригади.
Фото: ukrmilitary.com

Фото: ukrmilitary.com

Бригада Сил територіальної оборони на Львівщині сформована на 90%. Особовий склад вже прийняв присягу та розпочав індивідуальну підготовку. Паралельно триває формування ще однієї бригади тероборони. Про це під час брифінгу повідомив керівник терборони Львівської області Валерій Курко.

Читайте також: Чоловіки, які евауюються до Львова і області, мають стати на облік до 24 год після прибуття. Наказ

«Одна бригада тероборони сформована на 90%. Особовий склад прийняв присягу і від учора приступив до індивідуальної підготовки. Навчання включає в себе основні напрямки бойової підготовки – вогнева й тактична підгтовка, тактична медицина тощо. Паралельно формується друга бригада Сил тероборони на базі мого батальйонного управління, розгорнуті пункти щодо   укомплектування до штатів військового часу», – сказав він.

Керівник тероборони Львівщини додав, що військовослужбовці, які мають бойовий досвід, вже залучаються до несення служби на блок-постах та до виконання раптово виникаючих завдань.

Наразі Сили тероборони у Львівській області нараховують кілька тисяч добровольців.

Нагадаємо, що чоловіків-переселенців, які перебувають на Львівщині, закликають йти у тероборону. 

У Львові та громаді – при в’їзді та виїзді – з 26 лютого почали встановлювати блокпости. Їх кількість збільшать

Уночі вулиці Львова патрулюють більше тисячі працівників поліції. Залучають до патрулювання як піших працівників, так і автопатруль. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!