У Львові на в’їзді та виїзді встановлюють блокпости

2893 0
Блокпости встановлюють спільно з поліцією та територіальною обороною, щоб зберігати безпеку у Львові.
Фото: Львівщина в дії

Фото: Львівщина в дії

У Львові та громаді – при в’їзді та виїзді – встановлюють блокпости. Наразі ситуація на Львівщині контрольована, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Можуть бути атаки. Мешканців Львівщини закликають вступати до тероборони

За словами міського голови Львова, блокпости встановлюють ще від учора. Вони стоятимуть на в’їздах та виїздах до Львівської об’єднаної громади. Там перевірятимуть людей, які в'їжджатимуть на територію міста.

Блокпости встановлюють спільно з поліцією та територіальною обороною, щоб зберігати безпеку у Львові.

Також у Львові через зниження кількості пасажирів зменшили кількість громадського транспорту.

Читайте також: На Львівщині обстріляли ще дві військові частини

Всі комунальні та аварійні служби міста продовжують працювати у штатному режимі. Світло, вода, газ до будинків подається без перебоїв.

Працівники районних адміністрацій Львова продовжують знищувати підозрілі мітки на вулицях. Тож, якщо хтось побачив незрозумілі позначки у доступному для вас місці – їх варто закривати дошками, засипати ґрунтом або смолою.

Нагадаємо, що про те, хто може вступити у тероборону, які документи для цього потрібні і на скільки укладається контракт читайте у матеріалі Тvoemisto.tv підготувало покрокову інструкцію.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!