Британець доїхав на велосипеді до Львова, щоб зібрати понад 21 тисячу фунтів на розмінування України

2938 0
Першочергова ціль була – 20 тисяч фунтів.
Фото: Львівська Асоціація Велосипедистів

Фото: Львівська Асоціація Велосипедистів

Британець Том Хашемі здійснив велосипедну подорож з Лондона до Львова, в межах якої зібрав понад 21 тисячу фунтів на розмінування території України. Про це повідомили у Львівській асоціації велосипедистів.

У суботу, 13 травня, Том приїхав до Львова, подолавши за два тижні близько 2000 кілометрів Європою. Цієї поїздки – збір коштів на фандрайзинговій платформі для розмінування української території.

«Вважається, що до 160 000 квадратних кілометрів України забруднені мінами та боєприпасами, що не вибухнули. Якщо вам важко уявити, наскільки це велика територія, подумайте, наскільки великий Лондон. А потім помножте це на сто. Тому я збираю кошти для MAG, щоб підтримати їхню роботу зі знешкодження наземних мін в Україні, в надії, що це допоможе зробити повернення додому менш небезпечним для українських дітей. Я хочу зібрати 20 000 фунтів стерлінгів – цього достатньо, щоб знешкодити близько 40 наземних мін та усунути шкоду, яку вони можуть завдати», – зазначив Том Хашемі.

Читайте також: Велика Британія надасть Україні сотні далекобійних ракет на додаток до Storm Shadow

Зазначимо, що долучитися до збору коштів можна за посиланням.

Нагадаємо, що британець Річард Вудроф доєднався до «Львівської волонтерської кухні» у червні та допомагає і до нині. Про те як волонтери виготовляють до 20 тисяч порцій страв на день і чому їх можуть виселети з приміщення читайте у матеріалі.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!