Київ

«Буде лише гірше». Соколова вибачилася за провокативну рекламу фонду

1036 0
"Не помиляється той, хто нічого не робить. Ми помилилися", – написала Соколова.

Відома телеведуча та журналістка Яніна Соколова вибачилася за рекламні білборди і сітілайти з рекламою лінії психологічної підтримки 5522, яка містила гасла  "Буде лише гірше", "З депресії не вийти", "Життя не має сенсу". 

"Не помиляється той, хто нічого не робить. Ми помилилися. За неприйнятну в наш час концепцію рекламної кампанії несу відповідальність персонально я. Я її затвердила після пропозицій рекламної агенції. Тому прошу персональне вибачення у всіх, в кого наша ідея викликала зворотню від бажаного реакцію", – йдеться у дописі Яніни. 

Зокрема, вона попросила у людей допомоги у створенні нових рекламних бордів і запитала, які фрази б спонукали людей звертатися за допомогою. 

Нагадаємо, фонд відомої телеведучої та журналістки Яніни Соколової розмістив у на вулицях Києва соціальну рекламу із гаслами "Буде лише гірше", "З депресії не вийти", "Життя не має сенсу". Реклама закликає киян звертатися на гарячу лінію «Варто жити», якщо їх відвідують подібні думки, але номер психологічної допомоги розміщений нижче і не одразу впадає у очі. Тож перехожі спершу просто бачать негативні гасла. Ця реклама викликала хвилю обурення в соцмережах. Деякі активісти, журналісти і психологи висловили думку, що така реклама може негативно впливати на суспільство.

Соколова наголошувала, що рекламну кампанію розробили за участі психологів спільно з рекламною агенцією на основі меседжів від аудиторії.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!