На Львівщині спростували інформацію про нічну повітряну тривогу. Головне за добу

2771 0
Насправді, було одне сповіщення про загрозу ракетного удару.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

Сирени. У Львівській області було одне сповіщення про повітряну тривогу. Сирена о 20:06 год. 7 серпня лунала через загрозу ракетного удару з акваторії Чорного моря. Небезпека не справдилась. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Також 8 серпня о 2:57 год. у телеграм-каналах почали поширювати інформацію, що у Львові повітряна тривога, але через технічні причини у місті та у додатках на телефонах не ввімкнули сповіщення. Ця інформація не відповідає дійсності. Загрози не було.

Читайте також: Підприємці у Львові можуть отримати фінансову підтримку. Що пропонують

Додамо, що сповіщення про ракетну небезпеку та загрозу удару почали надходити у телеграм-канали близько третьої ночі. Через кілька хвилин у соцмережах почали нагадувати про те, аби всі залишалися в укриттях.

«Тривога триває, з технічних причин місто і додатки не дали сигнал тривоги, залишайтесь в укриттях, про відбій повідомимо», – йшлося у повідомленнях. Відбій «тривоги» у телеграм-каналах пролунав близько 03.10 год.

ДТП. За минулу добу у ДТП на Львівщині загинули троє водіїв, постраждали два пасажири.

Евакуація. Двома евакуаційними потягами у Львів прибули ще 270 осіб. Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини відправили 768 людей.

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області виїхали 20 тисяч 150 осіб. Натомість повернулися 25 тисяч 968 людей, з них – 24 тисячі 823 українці.

Підозрілі звернення. Поліція області опрацювала 1345 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!