Частина дороги на Львівщині, що пошкоджена через негоду, незабаром стане проїзною

1537 0
Йдеться про дорогу Східниця – Верхнє Синьовидне.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

На Львівщині частину дороги Східниця – Верхнє Синьовидне, що пошкоджена через негоду 10 червня, відкриють для проїзду. Роботи на цій ділянці завершать через кілька днів. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Дорожні працівники уже завершують берегоукріплення відкосу насипу земляного полотна, монтаж залізобетонних водопропускних труб та оголовків на трьох ділянках, що дозволить відновити рух транспортних засобів. Після цього будуть відновлювати габіонні підпірні стінки», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 10 червня після сильних дощів та сходження гірських вод раптово на півтора, а подекуди й на три-чотири метри піднявся рівень води в річці Східничанка. Береги розмило по всій протяжності, бурхливий потік зносив усе на своєму шляху – будівлі, автомобілі, мости. В підсумку вода залила майже 100 будинків, магазини, 15 готелів і стільки ж автомобілів, пошкодила 10 мостів, які перекрили дорогу до кількох населених пунктів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!