Частину вулиці Богдана Хмельницького зроблять односторонньою. Схема

4055 0
Цього року іншу частину вулиці планують реконструювати.
Фото: google maps

Фото: google maps

На вулиці Богдана Хмельницького, на ділянці від Замарстинівської до Татарської, облаштують односторонній рух. Відповідне рішення ухвалили під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху 6 лютого.

Читайте також: На Костомарова та Скельній запрацювала нова організація руху. Схема

Звернення до комісії надійшло від ЛКП «Інститут просторового розвитку», яке проектує реконструкцію вулиці Хмельницького від Опришківської до кільця на Липинського. 

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv головний спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху управління транспорту Костянтин Баранюк, така ОДР запрацює лише після реконструкції вулиці. Для цього Галицька районна адміністрація має встановити відповідні знаки.

Читайте також: На Соборній таки ліквідують перехід, на якому загинула жінка

Нагадаємо, на чотирьох вулицях Франківського району, прилеглих до вулиці Котляревського, реорганізують рух.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!