Через кордон на Львівщині намагалися незаконно перевезти 3,5 тонни італійської кави

911 0
Працівники митниці виявили 3 тисячі 526 герметичних упаковок кави в зернах.
Фото: Львівська митниця

Фото: Львівська митниця

До пункту пропуску «Шегині-Медика» із Польщі прибув транспортний засіб «IVECO», яким керував 40-річний мешканець Львівської області. Він намагався перевезти понад 3 тисячі упаковок італійської кави. Про це повідомили у Львівській митниці. 

Під час проходження митного контролю чоловік вказав у декларації лише про наявність особистих речей. Однак при огляді автомобіля працівники митниці виявили 3 тисячі 526 герметичних упаковок кави в зернах торгових марок GRAN FESTA, GUSTO RICCO, DULCIS VITAE. Приблизна вартість цих товарів виробництва Італії перевищує мільйон гривень.

Читайте також: Львівські митники виявили партію контрабандних IPhone 15 Pro на майже 3 млн гривень

На чоловіка очікує накладення штрафу у розмірі трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією таких товарів або без такої.

Нагадаємо, що на пункті перетину кордону «Краковець – Корчова» митники виявили автівку, у якій перевозили 38 одиниць антикварного фаянсового та фарфорового посуду з фірмовим гербом і написом «М.С. Кузнецов» на звороті.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!