Київ

Через негоду у Києві постраждала людина

906 0
Через падіння дерева пошкоджено газову трубу.
Фото умовне

Фото умовне

У ніч на 5 листопада у Києві негода наробила збитків. Сильний дощ підтопив будинки у деяких районах столиці, крім того  постраждала людина. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації.  

«У Святошинському районі, внаслідок падіння дерева, було пошкоджено зовнішню газову трубу в 9-ти поверховому житловому будинку. Щодо постраждалих – зараз відомо про одну людина, яка отримала черепно-мозкову травму», – йдеться у повідомленні. 

Підтоплення зафіксували:

У Святошинському районі: 

  • вул. Стеценка (ліквідується);
  • проспекту Курбаса (ліквідовано);
  • вул. Героїв Космосу (ліквідовано);
  • бул. Академика Вернадского,(ліквідовано).

В Оболонському районі:

  • вул. Казанська (ліквідується). 

В Дарницькому:

  • вул. Ташкенська (ліквідується);
  • вул. Переяслівська (ліквідується).

Упродовж дня, 5 листопада, у Києві очікують сильний дощ та пориви вітру 17-22 м/с. У столиці працюють всі необхідні служби.

Нагадаємо, 28 жовтня в Києві вирував рекордно потужний буревійЗа даними фахівців, це повторило попереднє максимальне значення для цього дня, зареєстроване у 1969 році.

Тетяна Дзяма

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!