У Київській області знеструмлені понад 50 населених пунктів

676 0
Причиною аварійних відключень світла стала негода.
Фото умовне

Фото умовне

Через негоду в Київській області повністю або частково знеструмлені понад 50 населених пунктів. Про це повідомили в ДТЕК Київські регіональні електромережі. 

«Протягом 11-12 грудня у Київській області спостерігається погіршення погодних умов. Негода вже стала причиною аварійних відключень світла. Наші спеціалісти вже повернули світло у 20 населених пунктів, які були знеструмлені повністю та 57 – частково. Нині знеструмленими залишаються 14 населених пунктів повністю та 37 – частково», – пояснили там. 

Читайте також: Кулеба вважає реальним повний блекаут в Україні 

Через пориви вітру знеструмлені 22 лінії електропередачі 6-10 кВ повністю та 10 частково, 525 трансформаторних підстанцій. На місцях аварій працюють бригади, які роблять усе можливе, щоб повернути світло.  Крім того, за інформацією синоптиків, сьогодні в Київській області очікують складні погодні умови: дощ з переходом в мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. 

Нагадаємо, через негоду мешканці 25 населених пунктів Львівщини також залишилися без світла. Крім того, у Львові другий день поспіль не курсує електротранспорт.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!