Через ракетну атаку в «Укренерго» застосовують аварійні відключення світла

992 0
Влучання призвели до перебоїв з електропостачанням у деяких областях.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 10 лютого, ворог завдав чергової масованої атаки по території України. Внаслідок ракетного обстрілу є влучання на декількох об’єктах високовольтної інфраструктури в східному та західному, південному регіонах.

Джерело: «Укренерго»

«На жаль, маємо влучання на декількох об’єктах високовольтної інфраструктури в східному та західному, південному регіонах, що призвело до перебоїв з електропостачанням у деяких областях.  Крім того, вночі росіяни атакували енергетичну інфраструктуру дронами та ракетами, спрямовуючи їх на електростанції та об’єкти системи передачі.  Для мінімізації можливих наслідків атаки та збереження енергосистеми «Укренерго» вживає необхідних превентивних заходів, застосовуються аварійні відключення»– йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вранці оголосили масштабну повітряну тривогу. На Львівщині вона розпочалася о 08:29. Повідомили про пуски ракет стратегічною авіацією Ту-95 у режимі радіомовчання, в голосовій мережі, з морських носіїв «Калібрів». Крім того ворог підняв у небо стратегічну авіцацію з території Білорусі. Детальніше про тривогу читайте за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!