Через складні метеоумови в аеропорту «Львів» скасовують рейси

2834 0
До 14.00 летовище не приймає рейсів, розчищають злітну смугу
Фото: Аеропорт Львів Фейсбук

Фото: Аеропорт Львів Фейсбук

Через складні погодні умови в міжнародному аеропорту «Львів» скасували рейс до Стамбулу, а також затримується із вильотом рейс сполученням Мінськ-Львів.

Читайте також: Льодяний дощ і сніжна крупа. Чим синоптики пояснюють погодні аномалії у Львові

У пресслужбі міжнародного аеропорту «Львів» повідомляють що до 14.00 летовище не приймає рейсів, розчищають злітну смугу. Станом на 11.16 скасували рейс PGT420/421 за маршрутом Стамбул-Львів-Стамбул через складні погодні умови. А також рейс BRU827 Мінськ-Львів затримується з вильотом з Мінська, він мав вилетіти це учора о 22:35, втім через несприятливі метеоумови Львова його перенесли на сьогодні на ранок.

Чи будуть інші зміни розкладу на сьогодні поки що не відомо.

Читайте також: Як центр Львова замело снігом. Фоторепортаж

Нагадаємо, на Львівщині, через складні погодні умови та інтенсивні снігові замети, Служба автомобільних доріг у Львівській області обмежила рух вантажного автомобільного транспорту.

У мерії закликали установи та компанії перевести працівників на дистанційну роботу, деякі школи Львова перейшли на дистанційне навчання. Також мешканців попросили за можливості не пересуватися приватним транспортом.

Синоптики прогнозують сьогодні вдень хуртовини, ожеледицю та налипання мокрого снігу. Температура у другій половині дня знизиться до 3-8 градусів морозу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!