Через проблему зі сміттям у Львові хочуть закрити продовольчі ринки

5182 0
Керівник департаменту житлового господарства ЛМР Сергій Бабак анонсував тимчасове припинення роботи продовольчих ринків у місті.
Фото: Wikimapia

Фото: Wikimapia

«Є кілька пропозицій: перше – разом з муніципальною дружиною організувати чергування на в’їздах в місто з метою недопущення завезення сміття з інших міст Львівської області на територію міста Львова. Друге – враховуючи, що на сільськогосподарських ринках міста Львова продукується велика кількість біологічних відходів, обмежити чи тимчасово зупинити роботу продовольчих ринків у місті, тому що сміття з них просто нема куди вивозити», – запропонував Сергій Бабак, інформує прес-служба ЛМР.

Чиновник додав, що станом на сьогодні 344 майданчики переповнені. На деяких з них є сміття тритижневої давнини. Санітарно-епідеміологічна служба працює над звітом про ситуацію в місті і можливості виникнення надзвичайної ситуації місцевого характеру.

Читайте також: Львів’янам на замітку: як правильно сортувати сміття

Нагадаємо, у зв'язку з критичною ситуацією із вивезенням відходів зі Львова, медіа-хаб «Твоє місто» організовує публічні незалежні дебати. Щоб роз’яснити ситуацію громаді, до участі запрошено міського голову Львова Андрія Садового, голову Львівської облдержадміністрації Олега Синютку, голову Львівської обласної ради Олександра Ганущина, прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, інших посадових осіб міста і області, депутатів Львівської міської та обласної рад, перевізників, незалежних експертів, громадські організації.

«Твоє Місто» інформуватиме громаду Львова про реакцію запрошених посадових осіб та анонсуватиме після остаточного погодження дату і час трансляції цих дебатів.

З усіх організаційних питань щодо участі у дискусії-дебатах просимо писати на адресу info@tvoemisto.tv або телефонувати за номером 0933802424 (Оксана Матійків).

Опублікував Ярослав Сиваківський

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!