Через тестування світлофора на перехресті Шевченка – Левандівської можливе ускладнення руху

1421 0
Водіїв просять бути уважними та з розумінням поставитися до можливих затримок у русі.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Завтра, 14 серпня, з 15:00 по 18:00, на перехресті вул. Шевченка – вул. Левандівської ЛКП «Львівавтодор» спільно з компанією «Сварко» буде проводити тестовий запуск світлофорного об’єкту для налаштування його роботи. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на керівника управління траснпорту Ореста Олеськіва.

У процесі налаштування світлофора в районі цієї ділянки може бути ускладнений рух транспорту. Водіїв просять бути уважними та з розумінням поставитися до можливих затримок у русі.

Читайте також: Львів у заторах. Де шукати крайнього

Нагадаємо, світлофор на перехресті вул. Шевченка – вул. Левандівська працює в режимі жовтого мерехтіння. Повноцінно ж запрацює після закінчення всіх ремонтних робіт на вул. Шевченка. Окрім цього, на вулиці Чернівецькій, що неподалік від львівського вокзалу, встановлюють нові світлофори. Це так звані «розумні світлофори» від SWARCO TRAFFIC SYSTEMS. Вони надаватимуть пріоритет проїзду для громадського транспорту,



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!