Через значні втрати росіяни вербують людей у Придністров'ї

1070 0
Російські збройні сили намагаються збільшити чисельність війська за допомогою особового складу, звільненого з військової служби з 2012 року.

У відповідь на втрати, які постійно зростають, російські збройні сили намагаються збільшити чисельність війська за допомогою особового складу, звільненого з військової служби з 2012 року. Про це повідомили у Міністерстві оборони Британії.

Окрім цього, їхні зусилля зі створення більшої бойової сили також включають спроби завербувати представників тимчасово окупованого Придністров'я, регіону на сході Молдови.

Читайте також: Росія хоче залучити 800 бійців із Придністров'я до війни проти України, - Генштаб

Нагадаємо, що раніше повідомляли, нібито Росія може залучити до війни на території України бійців невизнаного Придністров’я, однак їхній морально-психологічний стан залишається на низькому рівні. Також противник активізував роботу із залучення підрозділів своїх військ, що базуються на території Придністровського регіону Молдови, для провокацій та демонстраційних дій на кордоні з Україною.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!