Черлідерка зі Львівщини представлятиме Україну на Чемпіонаті світу-2024

681 0
Львів’янка Анастасія Малошенко виступить у фристайл-дуеті з Єлизаветою Тимофєєвою.
Фото: лова

Фото: лова

Україну на Чемпіонаті світу з черліденгу представлятиме фристайл-дует у складі львів’янки Анастасії Малошенко та Єлизавети Тимофєєвої. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Чемпіонат світу-2024 покажуть у прямій трансляції на Olympic Channel. Український дует стартує 24 квітня, орієнтовно о 16:20 за київським часом.

«Сама участь у змаганнях такого масштабу свідчить про потужний розвиток черліденгу як на Львівщині, так і загалом в Україні. Цей вид спорту в нашій області доволі молодий, але об’єднав уже більше тисячі спортсменок», – зазначив начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Читайте також: Львівські спортсменки вибороли «срібло» на Чемпіонаті світу 

З 28 квітня Анастасія Малошенко та Єлизавета Тимофєєва позмагаються ще й на Кубку ICU – Міжнародного черліденгового союзу. Ці змагання також відбудуться в Орландо.

Нагадаємо, що минулого року ця пара черлідерок здобула срібло чемпіонату світу. Нагорода стала першою за останні 12 років для національної збірної України у змаганнях фристайл-дуетів на світових чемпіонатах. А у липні цей дует завоював золоті медалі чемпіонату Європи в італійській Вероні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!