Четверо спортсменів з Львівщини вибороли перемогу на Європейських іграх єдиноборств

586 0
Змагання відбулись у Хорватії та зібрали понад тисячу студентів.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Четверо спортсменів Львівщини стали призерами Європейських університетських ігор єдиноборств — European Universities Combat Championships. Змагання відбулись у Хорватії та зібрали понад тисячу студентів із 398 університетів із 31 країни Європи.

Джерело: пресслужба ЛОВА. 

Зокрема, чемпіоном у кікбоксингу WAKO у ваговій категорії до 75 кг у розділі К1 став Святослав Гасюк. Він представляє Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка.

Віцечемпіоном у карате у ваговій категорії до 60 кг став Юрій Мосейчук. Він навчається та тренується у Львівському державному університеті фізичної культури ім. Івана Боберського. У цьому ж виді спорту бронзову нагороду виборола Вікторія Ващишин, яка змагається у ваговій категорії до 61 кг. Спортсменка представляє Львівський національний університет імені Івана Франка.

Читайте також: Львів’янин став віцечемпіоном світу з параатлетики

Бронзовою призеркою також стала дзюдоїстка Ольга Цімко у ваговій категорії до 70 кг. Вона представляє Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського.

Додамо, що Україну на змаганнях представляли 75 студентів і студенток із 36 університетів. За три дні змагань студентська збірна України виборола аж 41 медаль: 4 золоті, 9 срібних і 18 бронзових. У загальнокомандному заліку українські студенти вибороли перше місце.

Нагадаємо, спортсмени зі Львова здобули сім медалей на Кубку України з легкої атлетики. Серед них, зокрема, три «золота».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!