Політична реклама

Четверта виборча кампанія Андрія Садового. З чим мер іде на вибори

2083 0
Ефір за участі міського голови транслюватиметься на ресурсах медіа-хабу Тvoemisto.tv сьогодні, 13 жовтня, о 20.00 год.
Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

З чим і для чого йде на вибори діючий міський голова Львова Андрій Садовий, про досягнення і втрати, друзів, ворогів, опонентів, бруківку та асфальт – ви почуєте в ефірі медіа-хабу Тvoemisto.tv 13 жовтня о 20.00 год.

Читайте також: Що обіцяє Садовий зробити для Львова. Аналіз програми

Серед іншого міський голова розповість про виклики і про проблеми Львова, які спільнота читачів і глядачів медіа-хабу визнала найкритичнішими, а також про те, чи не шкодує він за високими посадами в державі, які пропонували йому за час керування містом.

Свої запитання до кандидата ви можете ставити під анонсом дискусії, і навіть якщо ми не задамо їх в прямому ефірі, то передамо, щоб отримати відповіді під час наступних ефірів.

Мер пояснив глядачам, що так, як ефір повинен оплачуватися з виборчого фонду, тому він буде відповідно промаркований, як «політична реклама».

«Друзі, закон вимагає, аби ця трансляція була оплачена з виборчого фонду і мала таку позначку. Але моя мета не рекламуватися, а спілкуватись з вами. Будь-які ваші запитання – мої відповіді», – зазначив Андрій Садовий.

Розмова із Андрієм Садовим транслюватиметься на ресурсах медіа-хабу сьогодні, 13 жовтня, о 20.00 год.

Читайте також: Вибори до львівської міськради. Перша «десятка» «Об'єднання «Самопоміч»

Андрій Садовий – міський голова Львова із 2006 року, зараз закінчується його третя каденція. Цього року він бере участь у виборах на голову Львівської ОТГ. У 2019 Андрій Садовий висував свою кандидатуру на виборах президента України, але згодом відмовився від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка. Тоді ж міський голова Львова заявляв, що більше не претендуватиме на посаду очільника міста. Також він покинув пост керівника «Об’єднання Самопоміч» – політсили, що створив у 2012 році. Міський голова Львова одружений, виховує п’ятьох синів. Його дружина Катерина Кіт-Садова керує медійним бізнесом.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!