Чому не варто аплодувати вандалізму проти Сбербанку Росії у Львові? Репліка

3305 0
Експерт з довготермінових стратегій, учасник Несторівської експертної групи (візія для України 2025), засновник компанії "Pro.mova" Євген Глібовицький переконаний, що дикуни, які вандалізують банки, нам аукнуться на голандському референдумі у квітні. Так Євген Глібовицький прокоментував підпали російських банків.
фото: facebook.com/otardovzhenko

фото: facebook.com/otardovzhenko

"Злий, як чорт з самого ранку. Купа людей з дипломами про вищоосвіченість аплодують вандалізму проти Сбєрбанку Росії у Львові. Вже ж ніби проговорили це у Києві два дні тому - нє, знову.

Якщо не розумієте переваг дотримання закону в принципі, то поясню простіше: дикуни, які вандалізують банки, нам аукнуться на голандському референдумі у квітні.

А я особисто ще й вигрібатиму за це в голандських аудиторіях від їхніх науковців, журналістів і активістів. Хоча міг би в цей час пити пиво, як робитимуть ті, кому подобаються неандертальці в балаклавах", - написав на своїй Фейсбук-сторінці Євген Глібовицький.

Як інформувало Tvoemisto.tv, у ніч з 21 на 22 лютого у Львові відбулось одразу декілька підпалів «Сбербанку». Загалом, внаслідок дій невідомих постраждало три відділення російського банку. Як розповіла Tvoemisto.tv речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Зараз правоохоронці вивчають відео із камер спостереження. Проте, кількість зловмисників залишається невідома. 

Нагадаємо, виборча рада Нідерландів призначила референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС  на середу 6 квітня 2016 року.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!