Чому пільгова ЛеоКарт може бути заблокована. Пояснення

13153 0
Блокування картки стається з трьох причин.
Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

У ЛКП «Львівавтодор» розповіли про причини блокування пільгової ЛеоКарт, що унеможливлює безоплатну валідацію проїзду такою карткою. 

ДжерелоЕлектронний квиток ЛеоКарт

Блокування картки стається з кількох причин:

Перша причина: коли завершився термін дії пільгового документа, на основі якого виготовляли транспортну картку – відповідно протерміновано дані профілю ЛеоКарт. Тоді система сприймає транспортну картку «без пільги» і якщо продовжувати нею валідувати проїзд – утворюється від’ємний баланс, а далі картка блокується. У такому випадку необхідно поповнити баланс та оновити дані з актуальними документами.

Друга причина: коли пасажир обрав (випадково чи свідомо) на валідаторі додаткові послуги – натиснув «Додати квитки», обрав попутників/багаж і здійснив валідацію своєю карткою, а на балансі не було коштів. На транспортній картці утворюється від’ємний баланс і картка також блокується. Перевірити баланс картки можна через валідатор у громадському транспорті, інструкція – у коментарях.

Читайте також: Леокарт. Де придбати, скільки коштує і як поповнити баланс

Третя причина: коли пошкоджена ЛеоКарт – валідатор «не бачить» картку і відхиляє вашу реєстрацію поїздки.

Що робити у таких ситуаціях власнику персоналізованої транспортної картки:

Якщо на транспортній картці утворився від'ємний баланс – необхідно поповнити ЛеоКарт на відповідну суму.

Якщо картка заблокована через протерміновані дані профілю, щоб їх оновити – варто звернутися за номером гарячої лінії 0800 303 007 для запису на прийом до адміністраторів ЛКП «Львівавтодор».

Якщо картка пошкоджена і ви хочете її перевиготовити – також слід телефонувати на гарячу лінію ЛКП «Львівавтодор» за номером телефону 0800 303 007 для запису на прийом до наших адміністраторів.

Нагадаємо, що вже понад місяць в усьому громадському транспорті Львова впровадили безготівкову оплату проїзду. Впродоваж цього часу на лініях працював контроль. Загалом, було здійснено перевірку реєстрації поїздок понад 225 тис. пасажирів. 

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!