За місяць у Львові виписали понад тисячу штрафів пасажирам

1748 0
Було здійснено перевірку реєстрації поїздок понад 225 тис. пасажирів.
ФОТО: UNSPLASH

ФОТО: UNSPLASH

Уже місяць, як в усьому громадському транспорті Львова впровадили безготівкову оплату проїзду. Впродоваж цього часу на лініях працював контроль. Загалом, було здійснено перевірку реєстрації поїздок понад 225 тис. пасажирів. У понад 97% випадків зауважень у контролерів не було.

Джерело: пресслужба ЛМР

У понад 2% випадків було зафіксовано незавалідовані персоналізовані ЛеоКарт або відсутні у тих пасажирів, які мають право на безоплатні поїздки у транспорті. Загалом, через відсутність оплати чи валідації контролери виписали 1084  штрафи. Ще 21 постанову за незареєстрований проїзд винесли представники поліції.

Детальніше про те, які зміни в громадському транспорті заплановані на 2024 рік, чому зросла вартість проїзду, як можна проаналізувати свої поїздки і куди звертатися зі скаргами, читайте в інтерв’ю із директором департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олегом Забарилою.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!