Чи будуть осінні канікули у львівських школах

5511 0
Рішення про термін і тривалість осінніх канікул приймає педагогічна рада.
Фото: профспілка

Фото: профспілка

Кожна школа у Львові планує канікули індивідуально. У більшості закладів загальної середньої освіти осінні канікули відбудуться з 24 по 30 жовтня, або з 31 жовтня до 6 листопада. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк.

«У львівських школах канікули – це останній тиждень жовтня або ж перший тиждень листопада. Є школи, які не йдуть на осінні канікули, бо вони планують довшими зробити зимові. Рішення про термін і тривалість приймає педагогічна рада. Поки що планується в тих межах, які собі обрали школи. Однак складно передбачити, яка буде ситуація, адже йде опалювальний сезон. Тому ми ще не знаємо, чи будуть якісь труднощі», –  сказав він.

Читайте також: Скільки учнів очно навчаються у школах Львівщини і коли там розпочнеться опалювальний сезон

Tvoemisto.tv з'ясувало у дирекції декількох шкіл, коли там планують канікули і скільки вони триватимуть. Так, за словами директорки СЗШ №65 Лесі Піх, осінні канікули для школярів розпочнуться 31 жовтня і триватимуть до 6 листопада. У ліцеї міжнародних відносин ім. Василя Стуса канікули триватимуть з 24 жовтня по 30 жовтня. Також осінні канікули будуть у школярів ліцею №17. Вони розпочнуться 26 жовтня і триватимуть три робочі дні.

«Два дні з осінніх канікул ми забираємо, також весняні забираємо, і зробимо довші зимові, які триватимуть з 31 грудня по 20 січня», –  пояснила директорка ліцею Ірина Луньова.

Читайте також: Чи будуть у школах Львова вводити масковий режим через Сovid-19

У ліцеї «Просвіта» канікули планують на тиждень, а саме – з 24 по 30 жовтня. А в ліцеї імені Івана Пулюя осінніх канікул не буде. Натомість в учнів будуть довші зимові канікули з 23 грудня до 15 січня.

Нагадаємо, у Львівській області 95% закладів загальної і середньої освіти розпочали навчання в офлайн або змішаному форматі. І лише 47 закладів із 1118 навчаються віддалено.
 
Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!