Чи підуть діти до школи і садки у понеділок. Пояснення освітян

37175 0
З понеділка школярів чекають у класах, але все може змінити погода.

Через погіршення погодних умов, сьогодні, 11 лютого, батькам рекомендували не вести дітей у школи та садки. Ті, хто не має з ким залишити дитину, могли привести їх чергові класи та групи. Проте, уже з понеділка, освітяни чекають школярів у класах. Про це Тvoemisto.tv зазначив директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Паска.

Читайте також: Рятувальники на Львівщині визволяли «Школярики» зі снігових заметів. Фото

За його словами, найімовірніше, що учні по всій Львівській області таки вийдуть на очне навчання із понеділка.

«Дуже сподіваємося, що місцева влада подбає про те, аби всі дороги на вулиці області були прибрані і розчищені, відтак діти без ускладнень могли добратися до своїх навчальних закладів. У понеділок чекаємо їх у школах, щоб продовжити очне навчання», – каже Олег Паска.

Чи підуть до шкіл та садків учні львівських шкіл, наразі не відомо. Як повідомили Тvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, рішення про повернення до очного навчання залежатиме від погодних умов або ж рішення керівництв кожного із навчальних закладів.

До прикладу, Ліцей міжнародних відносин імені Василя Стуса із понеділка, 15 лютого, переходить у режим дистанційного навчання. Для дітей, у яких немає можливості залишитися вдома, діятимуть чергові групи. Такий режим діятиме у період складних погодних умов до наступного рішення комісії з ТЕБ і НС та адміністрації ліцею.

Загалом у школах Львова навчається 84 тисячі учнів, а у садочках – 26 тисяч вихованців.

Ольга Шведа

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!