Два університети Львова увійшли в світовий рейтинг

16783 0
Цей рейтинг вважають одним із найвпливовіших глобальних оцінювань у світі.
ФОТО: ЛНУ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА

ФОТО: ЛНУ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА

11 українських вищих навчальних закладів увійшли до рейтингу університетів QS World University Rankings 2024, серед них – 2 львівських ВНЗ. Цей рейтинг вважають одним із найвпливовіших глобальних оцінювань у світі.

Рейтинг QS World University Rankings формується на основі дослідження найкращих університетів світу з оцінки їхнього внеску в освіту та науку.

У рейтингу фігурують два львівських вищих навчальних заклади:

  • Національний університет «Львівська політехніка» – 951 – 1000 місце;

  • Львівський національний університет імені Івана Франка – 1201 – 1400 місце.

Читайте також: Українська академія друкарства стане факультетом «Львівської політехніки»

Нагадаємо, центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» оприлюднив рейтинг ефективності участі університетів України в головних конкурсах наукових проєктів (міжнародних і вітчизняних) у 2023 році. До пʼятірки увійшли Національний університет «Львівська Політехніка» та Львівський національний університет імені Івана Франка.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!