Данілов повідомив, куди РФ перекидає війська з Київщини та Чернігівщини

2515 0
Ворог передислоковується, щоб підсилити підрозділи на інших напрямках.
Фото: Defense Express

Фото: Defense Express

Росія відводить частину військ з території Київської та Чернігівської областей. Зі слів керівника Ради національної безпеки та оборони Олексія Данилова, ворог передислоковує підрозділи на Харківський, Донецький та Луганський напрямок, пише «Українська правда».

Читайте також: Росія не відводить від Києва війська, а змінює позиції для нового наступу, – Пентагон

«Частина тих людей, які були на чернігівському і на київському напрямку, передислоковуються. Частина з них з’являється на харківському і донецькому напрямку. Там зараз супротивник посилює свої угрупування, щоб мати спробу посилити тиск на наших хлопців і дівчат, які боронять Україну в Харківській, Донецькій і Луганській областях», – сказав Данілов під час єдиного телемарафону.

Він також застеріг від далекосяжних висновків щодо заяв рф про зменшення інтенсивності бойових дій на Київщині та Чернігівщині та не вважати, що ворог остаточно відступає.

Нагадаємо, раніше у Генштабі ЗСУ заявили, що росія тимчасово відмовилася від блокування Києва.

Після перемовин, які відбулися 29 березня, російська делегація прийняла рішення «суттєво скоротити бойові дії в чернігівському та київському напрямках». Водночас російський ворог з метою комплектування своїх збройних сил з окупованих територій Грузії на територію України перекинув підрозділи 4-ї (Цхінвальський район, Південа Осетія) та 7-ї (Абхазія) військових баз, що входять до складу Південного військового округу. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!