Де львів’яни можуть дізнатися про аварійні чи планові відключення світла

3216 0
Одним із основних джерел інформації про відключення є офіційний сайт «Львівобленерго».
фото: public.od.ua

фото: public.od.ua

Якщо у вас немає світла, то дізнатись про причини відсутності електроенергії можна за допомогою онлайн-сервісів «Львівобленерго». Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

Одним із основних джерел інформації про відключення є офіційний сайт «Львівобленерго» loe.lviv.ua, розділ «Чому немає світла». За допомогою сервісу пошуку діючих відключень користувачі отримують інформацію про час початку і закінчення перерви в електропостачанні із зазначенням назви населеного пункту, вулиці, будинку та причини знеструмлення. 

Інформація у розділі оновлюється постійно та автоматично з технічних програм. Якщо ж інформації немає, то одразу на сайті «Львівобленерго» споживачі мають можливість надіслати повідомлення про відсутність електроенергії безпосередньо в диспетчерські програми.  

Повідомлення з інформацією про перерви в електропостачанні за своїми особовими рахунками в автоматичному режимі отримують користувачі чат-ботів «Львівобленерго» у Viber/Telegram. 

Чат-боти для побутових клієнтів:

У випадку, якщо відключення за адресою споживача не зафіксовано, у розділі «Немає світла» можна сформувати та відправити повідомлення диспетчеру. Під кнопкою «Ремонт мереж» — інформація про заплановані ремонти електромереж, через які можлива відсутність електроенергії за особовим рахунком клієнта.

Читайте також: За що можуть припинити постачання електрики. Пояснення «Львівобленерго»

Інформацію про відключення отримують на свою електронну пошту клієнти, які зареєструвались у «Персональному кабінеті». Клієнт може замовити надсилання інформації про відключення одразу на декілька контактних даних за кожним з об’єктів договору. Для цього слід подати у «Персональному кабінеті» заявку на послугу «Інформування про відключення електроенергії».

Нагадаємо, що раніше народний депутат, член парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк заявив, що тариф на електроенергію для населення може зрости вдвічі, і що він може становити трохи менше ніж 6 грн за кВт-год. Однак у Міненерго пояснили, що жодної підготовки, обговорення, розрахунків потенційного підвищення тарифів не здійснюється. 

Додамо,що у Львові боржникам по сплаті комунальних послуг розіслали повідомлення про відключення від електроенергії. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!