Де на Львівщині встановлять розумні світлофори у 2019 році. Мапа

6500 0
Усього впродовж року в області встановлять 20 нових світлофорних об'єктів.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Міністерство інфраструктури України планує закупити 20 «розумних» світлофорів для Львівщини. Після цього буде визначено підрядну організацію, яка встановить їх на автошляхах області впродовж цього року.

У відповіді на інформаційний запит Tvoemisto.tv Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА надав перелік світлофорних об’єктів, які мають встановити на Львівщині.

Читайте також: Місто розумних та жорстоких. Як регулюють світлофори у Львові

Зокрема, п’ять світлофорів встановлять на автодорозі М-06 Київ-Чоп: по одному поблизу населених пунктів Ямпіль, Дроговиж, Бродки і два неподалік Розвадова.

Також три світлофори планують встановити на автодорозі М-09 Тернопіль-Львів-Рава Руська: поблизу сіл Куровичі, Грибовичі і Великий Дорошів.

Ще три об’єкти з’являться на автодорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк: неподалік сіл Ременів, Жовтанці і Стоянів.

Два світлофори встановлять на автошляху М-10 Львів-Краковець: біля сіл Наконечне Перше і Наконечне Друге.

Біля Західного обходу міста Львів, неподалік сіл Рясне-Руська і Холодновідка встановлять по одному світлофорному об’єкту. Ще один встановлять на під’їзді до Львова, біля Дублян.

Також по одному «розумному» світлофору планують встановити на автошляхах М-11 Львів-Шегині, неподалік Мостиська, Н-10 Стрий-Ів.Франківськ-Чернівці-Мамалига, неподалік села Миртюки, Т-14-10 Броди-Червоноград, неподалік села Бендюга і на трасі Т-14-16 Львів-Пустомити-Меденичі, неподалік села Малечковичі.

Нагадаємо, що на початку січня цього року нові світлофори вперше після реконструкції запрацювали на вулиці Личаківській. 

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!