Де у Львові можна оформити пільгові транспортні картки. Перелік локацій

8910 0
Для того, аби оформити картку, людина має показати документ, що засвідчує особу, пільгу, а також фото 3х4. Для тих, хто не користується пільгами, існуватиме кілька способів оплати проїзду – карткою, смартфоном, банківською карткою, готівкою у водія.
Центр обслуговування на вул. Горбачевського, 10. Фото Дар

Центр обслуговування на вул. Горбачевського, 10. Фото Дар'ї Кучер

У Львові з’явилися два нові пункти прийому документів на виготовлення пільгової транспортної картки Леокарт. Йдеться про Сихівську та Шевченківську районні адміністрації, інформують у Львівській міськраді. 

Читайте також: У Львові запрацював центр обслуговування пасажирів. Які послуги тут надають

Подати документи на виготовлення пільгових транспортних карток можна у приміщеннях на пр. Червоної Калини, 66 та вул. Липинського, 11. Крім того, працює Центр обслуговування пасажирів на вулиці Горбачевського, 10.

Загалом у Львові відкриється 25 пунктів для оформлення карток Леокарт. Їх розмістять у місцях з великою кількістю пільговиків.  У пунктах прийому можна буде залишити заяву на отримання картки пільгового проїзду Леокарт, а також забрати вже виготовлену картку. Максимальна її дія – до п’яти років, але залежно від категорії може бути менша.

Для того, аби оформити картку, людина має показати документ, що засвідчує особу, пільгу, а також фото 3х4. Для тих, хто не користується пільгами, існуватиме кілька способів оплати проїзду – карткою, смартфоном, банківською карткою, готівкою у водія.

Щоби оформити картку пільговикам, потрібно записатись в електронну чергу в один із територіальних підрозділів ЦНАП або подати документи онлайн через особистий кабінет мешканця

Пункти прийому документів на пільгову транспортну картку ЛеоКарт:

м. Винники, вул. Галицька, 12;

м. Львів, вул. К. Левицького , 67;

м. Львів, вул. Шевченка, 374;

м. Львів, вул. Виговського, 32;

смт. Рудне вул. Грушевського, 55;

м. Львів, вул. Хвильового, 14-А;

смт. Брюховичі, вул. В. Івасюка, 2-А;

м. Львів, пр. Червоної Калини, 72 А;

м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 85;

м. Дубляни, вул. Шевченка, 4;

с. Рясне-Руське, пл. Незалежності, 1;

с.Лисиничі,вул.Шевченка, 4.

Читайте також: Львів готується до тестування е-квитка. Що зміниться для пасажирів

Леокарт – пластикова картка, якою можна буде розрахуватись за проїзд у громадському транспорті Львова. Її можна буде придбати у кіосках, у Центрі обслуговування пасажирів, що на вулиці Горбачевського, 10, на вокзалах і в аеропорті. Її потрібно буде «пов'язати» із кабінетом мешканця, адже саме туди потрібно буде зараховувати кошти. Це можна буде зробити з допомогою мобільної аплікації, її треба завантажити на свій смартфон. Також така опція з'явиться на сайті Львівавтодору.  

Нагадаємо, що з січня наступного року у Львові має запрацювати нова, електронна система розрахунку за проїзд у громадському транспорті міста. Тvoemisto.tv з'ясувало, які її особливості, а також якими будуть способи оплати, де і як можна буде отримати пластиковий е-квиток, та що система змінить у мобільності львів'ян. Детальніше читайте у матеріалі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!