Що задекларував ректор Львівського національного університету імені Франка

7265 0
Ректор ЛНУ подав свою декларацію за 2023 рік.
Фото: Львівський національний університет імені Івана Франка

Фото: Львівський національний університет імені Івана Франка

Ректор Львівського національного університету ім. Івана Франка Володимир Мельник подав свою декларацію за 2023 рік. Tvoemisto.tv переглянуло, які доходи він задекларував та порівняло їх із минулорічними. 

За підзвітний рік сім’я Мельників задекларувала 1 млн 799 тис. грн доходів, з яких зарплата ректора ЛНУ становить 1 млн 410 тис. грн. Окрім того, Володимир Мельник задекларував 246 тис. грн пенсії та довічну плату за звання члена-кореспондента Національної академії наук у розмірі 40 тис. грн.

Що ж до грошових активів, то у минулому році вони становили 2 млн 477 тис. грн.

Читайте також: Що задекларували ректори двох найбільших львівських університетів за 2022 рік

Додамо, що у 2022 році грошові активи Мельників прирівнювались до 2 млн 149 тис. грн. Натомість доходи того року були менші майже на 200 тис. грн – 1 млн 606 тис. грн. 

У власності ректора Володимира Мельника за 2023 рік нічого нового не з’явилося. Раніше ж сім’я задекларувала лише нерухомість – земельну ділянку, дві квартири у Львові та комору у підвалі, а також жодного рухомого майна. 

Нагадаємо, що також Tvoemisto.tv розглядало декларацію ректора НУ «Львівська політехніка» Юрія Бобала. Переглянути її аналіз ви можете за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!