Десятий Leopolis Jazz Fest оголосив ще двох хедлайнерів

1613 0
25 червня музиканти відкриють сцену ім. Е. Рознера на фестивалі.
фото: Wally Perusset

фото: Wally Perusset

Французький акордеоніст Рішар Гальяно і шведський контрабасист, віолончеліст Ларс Даніельссон готують спеціальну ексклюзивну програму з оркестром «INSO-Львів», яка стане світовою прем'єрою в межах X Leopolis Jazz Fest. 25 червня музиканти відкриють сцену імені Едді Рознера на фестивалі.

Читайте також: Leopolis Jazz Fest 2020 оголосив першого хедлайнера

Рішар Гальяно у 2020 році відзначає свій 70-й день народження та 50 років сценічної діяльності. Він вплинув на історію розвитку акордеону в музичній культурі. В 1980 році він зустрівся з Астором П'яццоллою, що стало однією з вирішальних подій у житті виконавця. Гальяно створив новий напрям New Musette і записав понад 50 альбомів.

Ларс Даніельссон відомий як лідер власного квартету. У нього значна дискографія, більшість своїх альбомів він випустив на провідному європейському лейблі ACT. Засновник проекту Liberetto, в якому зміг знайти новий баланс між джазом, класикою, поп-музикою і європейською народною музикою. У Львові Ларс Даніельссон написав композицію Lviv, вона увійшла в альбом «Liberetto III».

Додамо, що вже традиційним учасником фестивалю став Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» Львівської національної філармонії.

Читайте також: Посуньтесь, щоб музика сіла поруч. Олексій Коган про джаз і життя

Нагадаємо, раніше Leopolis Jazz Fest 2020 оголосив першого та другого хедлайнерів фестивалю.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!