Київ

Деякі будинки, пошкоджені під час наступу росіян на Київ, відновлять міжнародні донори

696 0
На ділянках вже провели розмінування.
Фото: кова

Фото: кова

Міжнародна організація з міграції (МОМ) відбудує на Київщині 5 багатоквартирних будинків, що були пошкоджені через російське вторгнення. На ділянках вже провели розмінування. Про це повідомили в КОВА.

Співпрацю з міжнародними партнерами щодо відбудови 5 об'єктів почали минулого року. На ділянках провели розмінування. Один будинок в Ірпені буде побудований з нуля. Інші — капітально відремонтують. Фінансування проєкту забезпечить Німеччина.

«На Київщині внаслідок повномасштабного вторгнення зруйновано понад 29 тис. об’єктів. Більшість – багатоквартирні та приватні будинки. Ми вже відновили майже 17 тисяч. І наш пріоритет – це житло», – додав начальник КОВА.

Нагадаємо, що в Ірпені на Київщині капітально відремонтували 31 приватний будинок напроти ЖК «Ірпінські Липки».  

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!