Представники міста та області погодили ділянку для будівництва нового полігону поблизу Львова

7295 1
Облдержадміністрація погодила звернення Львівської міської ради щодо виділення земельної ділянки для будівництва сміттєпереробного комплексу твердих побутових відходів.
фото: vkurse.ua, vidido.ua, news.ub.ua

фото: vkurse.ua, vidido.ua, news.ub.ua

Про це повідомила заступник голови Львівської обласної державної  адміністрації Ірина Гримак.

"Після надходження звернення ми у терміновому порядку детально вивчили питання статусу земельної ділянки та погодили її надання в суборенду місту для подальшого використання, - зазначила заступник голови ЛОДА. - Ми готові й надалі приймати усі необхідні рішення щодо чергових клопотань міста стосовно використання цієї ділянки".

Нагадаємо, 9 червня, на сайті Мінрегіону з’явилась інформація про те, що Львівська міська рада не надала рішення проекту рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. У свою чергу місто запевнило, що згідно з умовами договору, свою відповідь має надіслати до 1 липня.

Нагадаємо, на Грибовицькому сміттєзвалищі розпочалось нове займання. 8 червня, під час засідання комісії з приводу ліквідації пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі, було прийнято рішення задіяти авіацію Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Грибовицьке сміттєзвалище. План «А» Садового

Зазначимо, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до Президента України Петра Порошенка та прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням про оголошення міста Львова та сіл Малехова і Грибович зоною надзвичайної екологічної ситуації. У той ж час міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак вважає, що відповідальність за ситуацію на Грибовицькому сміттєзвалищі мають нести місцеві комунальники

11 Червня, 2016 16:37
666 ... це нам отак "пАкрАщАть" життя ... додадуть ще одне "пАкрАщення" , яке конкретно забруднюватиме навколишнє середовище ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!