На правах реклами

Dior повернув парфумерний флакон «Боббі». Де придбати

1293 0
Ковпачок у формі голови собаки було найскладніше відтворити.
Фото: Miss Dior Blooming Bouquet

Фото: Miss Dior Blooming Bouquet

Французький бренд Christian Dior відтворив парфумерний флакон, який вперше випустив у 1952 році в честь улюбленої собаки Крістіана Діора Боббі. У пляшечку помістили композицію Miss Dior. Зараз його використали для лімітованої версії аромату Miss Dior Blooming Bouquet.

Коли вийшла новинка та де її придбати

Запуск нового флакону стався 18 січня у Франції. Вартість аромату Miss Dior Blooming Bouquet у цій пляшечці підвищилась до 450 євро. Компанія виготовила близько 3000 флаконів, тому можливість придбати композицію є не в кожного. Сам аромат можна купити в інтернет-магазині MAKEUP за цим посиланням https://makeup.com.ua/brand/24201/.

 

Хто і як виготовляв флакон

Через складну форму пляшечки проєктом керувала компанія Waltersperger – останній напівавтоматичний виробник скла у Франції. Генеральний директор Waltersperger Стефані Туррес зізнався, що це було дуже складне завдання. Dior показав їм флакон 1952 року, склодуви намагались відтворити його форму. Лише ковпачок у формі голови собаки повинен бути п’ятигранним, а тіло було ще складнішим. Саме для того, щоб відтворити оригінальну пляшку якомога точніше, використали напівавтоматичне виробництво.

Флакон вийшов матовим, а на ковпачку чорним кольором промалювали собачі риси. Це завдання справжнім викликом для дизайнерів та склодувів, але на цьому декорування пляшечки не закінчилось. Один з працівників Ateliers Couture Dior створив шарф, який прикрашає шию собаки. Аксесуар вирізали з невеличкої тканини в одному зі знакових для бренду принтів. Потім його вручну вишили бісером. Завдяки поєднанню рожевого та фіолетового бісеру створюється ефект градації та «присипки».На кожному шарфі пришито понад 100 намистин.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!