Для львів’ян запустили сервіс із заміни водійських прав онлайн

15798 0
На порталідержавних послуг iGov запустили новий сервіс. Відтепер замінити водійські права можна через інтернет.
фото: silske.org

фото: silske.org

Про запуск нових послуг  написав в соціальній мережі facebook координатор iGov Дмитро Дубілет.

За допомогою сервісу можна замінити права при зміні особистих даних. Зробити це можна за посиланням.

Також за допомогою порталу державних послуг можна замінити водійські права, котрі втратили чинність. Здійснити це можна за посиланням.

Остання, третя послуга, яку запустили - Отримання дублікату посвідчення водія (в разі втрати або крадіжки). Здійснити це можна за посиланням.

Щоправда, послуга  доступна поки що не по всій Україні, а лише у Львові та Самборі, але, за словами Дмитра Дубілета, найближчим часом її запустять і в інших областях.

«Повністю дистанціюватися і отримати права через онлайн поки що не можна. Але можна заздалегідь заповнити форму, оплатити квитанцію, вибрати конкретний час для візиту. Всім користувачам, які замовлять послугу, в кінці запропонують опитування за якістю обслуговування», - повідомив Дмитро Дубілет.

Читайте також: Водійські права – за новими білетами: що зміниться

 

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!