У Львові для військовослужбовців СБУ збудують багатоповерхівку

3539 0
Роботи мають розпочати у квітні цього року, а завершити — до кінця 2020-го.
Фото: abctv.kz

Фото: abctv.kz

У Львові збудують житловий багатоквартирний будинок на вул. На Нивах, 11 для військовослужбовців СБУ. Про це йдеться на сайті електронних закупівель Prozzorro.

Сьогодні, 27 березня, на Prozzorro завершились торги на виконання робіт, переможцем яких став ТОВ «Вестбетонбуд», який запропонував збудувати багатоповерхівку за 83,6 млн гривень, при очікуваній вартості у майже 90 млн гривень. Однак компанія очікує рішення про підписання контракту. Роботи мають розпочати у квітні, а завершити — до кінця 2020 року.

Читайте також: У Львові погодили будівництво житлового кварталу на місці молокозаводу

За попередніми підрахунками на будівельно-монтажні роботи передбачено майже 82 млн гривень, решта — на благоустрій території, будівництво зовнішніх інженерних мереж та інших робіт.

ТОВ «Вестбетонбуд», згідно з даними Youcontrol, зареєстроване 2013 року у Пустомитах Львівської області і здебільшого займається будівництвом житлових і нежитлових приміщень. Керівником компанії є Юлія Коцевич. 

Читайте також: Розумний будинок для ІТ-фахівців: У Львові відкрили IT House. Фото, відео

Нагадаємо, у вересні Управління Служби безпеки України у Львівській області підписало угоду про створення проектної документації на будівництво багатоповерхівки з ДП «Містопроект». Загальна житлова площа складатиме 6 027 кв. метрів.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!