На правах реклами

Для збереження молодості і краси. Що таке ацетил-глутатіон та в чому його користь

1564 0
Ацетил глутатіон сприяє уповільненню процесів старіння організму, а також має масу інших переваг.

Що таке ацетил-глутатіон?

Глутатіон – один із лідерів серед антиоксидантів, завдяки якому ми можемо зберегти якомога довше свою молодість, прекрасне самопочуття та красу. Синтез речовини відбувається в організмі людини, проте, нерідкі випадки його нестачі.

Глутатіон – що це?

Ця речовина відноситься до трипептидів, її склад сприяє виведенню з організму токсинів та інших небезпечних для здоров'я елементів. Глутатіон здатний надавати захист клітин організму від негативних впливів, продовжувати їх молодість, а також надавати загальний позитивний вплив на стан здоров'я.

Синтез глутатіону в тілі людини відбувається з амінокислот, що утворюють молекули трипептиду. Кількість вироблюваної речовини може бути скорочена внаслідок перенесених інфекційних захворювань, складної екологічної ситуації, негативного впливу радіації.

Глутатіон, що надходить у наш організм з їжі – не засвоюється, на відміну харчових добавок, як яких цей трипептид сприймається добре.

У чому користь глутатіону?

Ацетил-глутатіон сприяє уповільненню процесів старіння організму, а також має низку інших переваг:

  • надає нормалізуючий вплив на рівень цукру в крові;
  • надає стимулюючий вплив на процеси роботи травного тракту;
  • стимулює регенераційні функції клітин після активних фізичних навантажень;
  • сприяє блокуванню негативних впливів токсичних на клітини печінки;
  • сприяє підвищенню витривалості організму;
  • сприяє зміцненню імунітету;
  • надає допомогу в боротьбі із запальними процесами;
  • сприяє запобіганню депресії;
  • сприяє поліпшенню роботи головного мозку;
  • сприяє зниженню ризиків виникнення хвороб нервової системи.

Джерела глутатіону

Вироблення глутатіону в людини відбувається, якщо в їжу вживаються різноманітні продукти, харчування є повноцінним і збалансованим. Однак навіть у таких випадках іноді можна зіткнутися з недостатнім виробленням даної речовини та її дефіцитом в організмі. У таких випадках головна рекомендація – купити ацетил-глутатіон у формі харчових добавок і таким чином швидко та ефективно усунути його дефіцит, а отже, і запобігти ослабленню імунної системи.

Також важливо пам'ятати, що добавки з глутатіоном краще приймати спільно з аскорбіновою кислотою, оскільки в такому поєднанні відбувається найкраще засвоєння трипептиду організмом. Оптимальна тривалість прийому – 1 місяць. Далі потрібно зробити перерву на 3-4 місяці, після яких курс можна повторити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!