Дмитро Добродомов відзвітував перед львів’янами®

1561 0
У вівторок, 23 червня, відбувся звіт народного депутата України Дмитра Добродомова. Під час зустрічі з виборцями Сихівського мажоритарного округу, який Добродомов представляє у парламенті, лідер «Громадського руху «Народний Контроль» відзвітував про свою піврічну працю у Верховній Раді. Зокрема, мова йшла про законодавчу роботу, діяльність в якості Секретаря парламентського комітету протидії корупції, внутрішньо-парламентські обов’язки та громадсько-політичні ініціативи.
Фото прес-служби партії

Фото прес-служби партії

Депутат повідомив своїх виборців, що він зупинив членство у фракції БПП, насамперед через те, що не задоволений пасивною позицією найбільшої парламентської партії у виконанні вимог суспільства. За його словами, у політику, зокрема на найближчих місцевих виборах, мають прийти журналісти, волонтери, постмайданівські громадські діячі, адже саме вони найкраще розуміють потреби людей, повідомляє прес-служба політичної сили.

Серед своїх головних досягнень політик вважає Закон «Про діяльність антикорупційного бюро», зокрема прозоре обрання директора бюро на конкурсних засадах, мораторій на вивіз українського лісу-кругляка, який може створити нові робочі місця, так званий, люстраційний закон та ін. Загалом Дмитро Добродомов є автором чи співавтором 31 законодавчої ініціативи.

Наприкінці зустрічі, у якій взяло участь кілька сотень львів’ян, Дмитро Добродомов повідомив про створення на базі громадського руху «Народний Контроль» політичної партії. Нова політична сила пропонує найактивнішим громадським організаціям: волонтерам, учасникам Майдану та громадським активістам об’єднатись на спільній платформі та разом взяти участь у найближчих місцевих виборах з метою запровадити в українську політику принципи Майдану: відкритість, самоврядність, справедливість.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!