До +32 та короткочасні дощі. Якою буде погода у Львові на вихідних

1080 0
У суботу опадів не прогнозують, а в неділю – грози.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сьогодні, 27 серпня, погоду у Львові та області визначатиме поле пониженого атмосферного тиску. Мінлива хмарність. Без опадів, лише в другій половині дня по півдню території місцями короткочасні дощі, грози. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Уночі та вранці – слабкий туман. Вітер східних напрямків, 5-10 м/с. Температура вночі коливатиметься від 10 до 15°, а вдень становитиме 27-32° тепла.

Читайте також: Відкриті басейни Львова. Де поплавати, графік, ціни

28 серпня у Львові буде хмарно з проясненнями. Синоптики також прогнозують короткочасні дощі, грози, лише вночі без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температури вночі коливатиметься від 11 до 16°, а вдень становитиме 26-31° тепла.

Нагадаємо, яких ще порад варто дотримуватися у спеку та чого краще уникати, пояснює сімейна лікарка у матеріалі Tvoemisto.tv.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!