До 60 тисяч грн зарплати. Яку роботу пропонують на Львівщині

2781 0
Найбільшу потребу в персоналі мають заклади сфери торгівлі, переробні підприємства, фірми транспортної галузі тощо.
Умовне фото / Kelly Sikkema

Умовне фото / Kelly Sikkema

Станом на 20 березня підрозділи Львівського обласного центру зайнятості запропонували клієнтам майже 8,5 тис. вакансій, що надійшли від працедавців регіону. Про це повідомили у Центрі зайнятості.

Найбільшу потребу в персоналі заявили переробні підприємства, заклади сфери торгівлі або ремонту автотранспортних засобів, фірми транспортної галузі, а також компанії, що займаються складським господарством, поштовою та кур’єрською діяльністю.

Читайте також: Які спеціалісти потрібні в армію. Перелік вакансій

До топ-10 вакансій області увійшли: водій автотранспортних засобів, швачка, поліцейський (за спеціалізаціями), кухар, фахівець, двірник, підсобний робітник, касир торговельного залу, продавець і вантажник.

На найвищу заробітну плату можуть розраховувати:

  • до 60 тис. грн – водій автотранспортних засобів, дорожній робітник, машиніст маркірувальної машини для розмічання автомобільних доріг;
  • до 48,8 тис. грн – директор відділення (банківська сфера);
  • до 44,0 тис. грн – інженер, аналітик (банківська сфера), перекладач, фахівець;
  • до 40,0 тис. грн – головний бухгалтер, головний інженер, різальник скла, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, фарбувальник дзеркал, шліфувальник скла;
  • 35-37 тис. грн – гірник очисного забою, монтажник-складальник алюмінієвих конструкцій, складальник форм, юрисконсульт, інженер з охорони праці, аудитор.

 

До слова, у медзакладах Львова бракує лікарів. Зокрема, сімейних лікарів, фізичних терапевтів, педіатрів, фахівців з ультразвукової діагностики. Детальніше тут.

Софія Шавранська

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!