До Білгорода перекидають російських десантників з Білорусі

2868 0
На Поліському напрямку противник завершує перегрупування.
Пожежа на нафтобазі в Бєлгороді

Пожежа на нафтобазі в Бєлгороді

У Генштабі ЗСУ повідомили, що окремі підрозділи окупантів зі складу повітряно-десантних військ перекидаються військово-транспортними літаками до міста Білгорода в росії. 

«На Поліському напрямку противник завершує перегрупування та підготовку до передислокації окремих підрозділів з території Республіки Білорусь до російської федерації. За наявною інформацією, окремі підрозділи окупантів зі складу повітряно-десантних військ перекидаються військово-транспортними літаками до міста Бєлгорода», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що 1 квітня, на нафтобазі у російському Білгороді неподалік від українського кордону сталася пожежа.

Крім того, у Генштабі зазначають, що ворог тимчасово відмовився від виконання завдання з блокування та захоплення міста Києва. 

Основні підсумки: 

  • На Слобожанському напрямку ворог продовжує блокувати місто Харків і завдає ударів по житлових кварталах;
  • На Ізюмському напрямку окупанти намагалися відновити наступ, успіху не мали;
  • На Донецькому і Таврійському напрямках окупанти продовжили зосереджувати основні зусилля на захопленні населених пунктів Рубіжне, Попасна, Троїцьке, Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка, підготовці до наступу, який, можливо, буде розпочато найближчої доби у напрямку на Сєвєродонецьк та Велика Новосілка;
  • Продовжується штурм Маріуполя
  • На Південнобузькому напрямку ворог протягом доби зосереджував зусилля на утриманні зайнятих позицій в районі н.п. Олександрівка. Намагається вести бойові дії з метою виходу на адміністративний кордон Херсонської області.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!