Київ

До Дня Києва у місті проведуть ряд цікавих подій. Перелік

6671 0
Заходи відбуватимуться вже цього вікенду.
Майдан Незалежності

Майдан Незалежності

В останню неділю весни, 28 травня, Київ святкуватиме своє народження. В умовах воєнного стану в місті не буде гучного святкування чи масових заходів, але окремі локації готують святкову програму для киян та гостей столиці.
 
27-28 травня у Києві проведуть безкоштовні екскурсії історичними районами – Контрактовою площею, Лук'янівкою та Подолом.
27-28 травня: виставки та майстер-класи для дітей у Музеї історії Києва.
27-28 травня фотовиставка Сергія Ристенка у кінотеатрі «Жовтень».
27-28 травня: ярмарок народного мистецтва у дворі Музею Гончара.
28 травня: локація майстрів-реконструкторів стародавніх музичних інструментів, локація реконструкторів обладунків та одягу, концерт бандуристів, шоу від школи ірландського танцю у Національному музеї історії України.
27-28 травня: Маркет Всі.Свої до дня Києва.
27 травня з 12:00 тематичні волонтерські та інтерактивні зони, ярмарок, дитяча програма, лекторій та музика у Латвійському сквері по вулиці Михайла Омеляновича-Павленка.
27 травня з 12:00: ярмарок митців Мальовію за адресою: вулиця Терещенківська 17-б.
27 травня з 15:00: фестиваль «Протасів Яр» пам'яті Романа Ратушного.
27 та 28 травня: розважальні програми від артпростору «UYAVA» на ВДНГ.
 
27 та 28 травня Національний музей історії України проведе тематичну програму – екскурсії, лицарські турніри, та майстер-класи ірландських танців.
 
Столичний кінотеатр «Жовтень» проведе «Київкінофест», також велику музейну програму із тематичними екскурсіями, квестами, майстер-класами та виставками анонсував Національний заповідник «Софія Київська».
 
Нагадаємо, цьогоріч Києву виповниться 1541 рік.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!