До Дня туризму низка авіакомпаній оголосила про розпродаж квитків

1507 0
Мандрівники подекуди можуть за вигіднішою для них ціною отримати туристичні послуги.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

До Дня туризму, що відзначають кожного року 27 вересня, авіакомпанії, а також туристичні магазини, турфірми та страхові часто пропонують акційні пропозиції туристам. Здебільшого акції до Дня туризму проводять авіакомпанії. Про це повідомляє УНІАН.

Приміром, найбільший авіаперевізник України МАУ оголосив знижки до -20% на авіаквитки, які можна буде придбати з 27 по 30 вересня 2021 року. Подорожі за акційними квитками можна буде виконати у період з 18 жовтня до 17 грудня 2021 року, а мініальний період такої мандрівки має становити 3 дні. Акція не діє 22-25 жовтня 2021 року (відправлення) та 30 жовтня – 1 листопада 2021 року (повернення).

Читайте також: Дешеві квитки та друга спроба. Що треба знати про Ryanair у Львові

Також швидкий розпродаж на 27-28 вересня 2021 року оголосив угорський лоукостер Wizz Air. Авіакомпанія пропонує туристам здійнити подорож за акційною ціною до 26 березня 2022 року. Щоправда, знижка 20% розповсюджується лише на окремі рейси.

Крім того, великий осінній розпродаж триває у ірландського лоукостера Ryanair. Квитки за ціною від 19,99 євро можна придбати до 7 жовтня 2021 року, а подорожі за ними мають бути здійнені у жовтні-листопаді цього року.

Читайте також: Відпочинок на морі. Умови виїзду українців за кордон

Більш того, знижки до Дня туризму нерідко пропонують страхові компанії, туристичні магазини, турфірми тощо. Мандрівники подекуди можуть за вигіднішою для них ціною отримати туристичні послуги.

Нагадаємо, що зі Львова на зимовий період скасували дев'ять авіарейсів. Детальніе про це дізнавайтеся за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!