Київ

До Києва приїхав Борис Джонсон

801 0
Британський політик Борис Джонсон прибув до столиці.
Фото: X/Boris Johnson

Фото: X/Boris Johnson

У суботу, 24 лютого, до Києва з візитом приїхав колишній премʼєр Великої Британії Борис Джонсон.

«З їхньою незламною мужністю я не сумніваюся, що українці переможуть і витіснять сили путіна – за умови, що ми надамо їм військову, політичну та економічну допомогу, якої вони потребують», – написав Джонсон у соцмережі Х.

Зазначимо, що  24 лютого, президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, прем’єр-міністри Італії, Канади та Бельгії також прибули до Києва, щоб продемонструвати солідарність з Україною у другу річницю російського вторгнення.

Читайте також: До Львова приїхав Борис Джонсон

Нагадаємо, у вересні 2023 року у Львові експрем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон отримав почесне звання «Доктор Honoris Causa Львівського національного університету ім. Івана Франка».

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!