Політична реклама

До Львівської міськради можна буде доїхати лише трамваєм

1002 0
Болларди, які обмежують заїзд на площу Ринок запрацюють з березня. Про це повідомив Олег Шмід, радник міського голови Львова з питань розвитку вело інфраструктури.

За словами пана Шміда, у мерії вирішила відкласти запуск роботи боллардів через неспокійну ситуацію в державі.

“Болларди уже два тижні працюють у ручному режимі. Вони готові до роботи. Хоча на світлофорі горить зелене світло, однак автомобілі, які туди проїжджають, порушують правила дорожнього руху.

На в'їздах стоять знаки, які попереджають, що це зона обмеженого паркування з 10:00 до 22:00”, -- повідомив радник міського голови Львова з питань розвитку вело інфраструктури, інформують Львівські новини онлайн.

Нагадаємо, що центрі мста був оголошений пішохідною зоною, тому на в'їздах на площу Ринок були встановлені болларди.

Як інформувала мерія, вони мали запрацювати ще з нового року.

Вони мають автоматично відкриватися на час проїзду міського електротранспорту та спецтранспорту й автомобілів міських комунальних служб.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!