До Львова привезли підземні контейнери для сміття. Фото дня

3272 1
Облаштувати майданчик для сміття з підземними контейнерами мають до 1 березня 2019 року.
Фото: Грінера Україна / Facebook

Фото: Грінера Україна / Facebook

До Львова привезли контейнери, які згодом мають встановити на вулиці Словацького. Про це йдеться на сторінці ТзОВ «Грінера Україна» у Facebook.

Читайте також: Шлях пляшки: куди потрапляє пластик, який сортують львів’яни

Згідно з рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради, яке ухвалили 19 жовтня, Галицька районна адміністрація разом із ТзОВ «Грінера Україна» власним коштом мають до 1 березня облаштувати контейнерний майданчик навпроти будинку №18 на вулиці Словацького. Тут мають встановити 4 підземні контейнери:

  • для скляних відходів (3 куб. м);
  • для вторинних відходів (папір, пластик, ПЕТ та метал) (4 куб. м);
  • 2 контейнери для змішаних відходів (5 куб. м).

Нагадаємо, вперше підземні контейнери для сміття запропонували облаштувати у 2016 році. Цього року у відповіді на запит депутата ЛМР Сергія Іваха в міськраді повідомили, що загалом у центральній частині міста планують встановити 55 підземних таких контейнерів за дев'ятьма адресами.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
10 Листопада, 2018 15:29
Богдан Контейнери гарні. Але якщо їх встановлює приватна компанія яка може наступного разу не виграти конкурс на вивезення сміття то вони що їх заберуть та котловани залишать? Чи тепер вони завжди вигравати будуть і конкурси будуть лише імітацією конкурентності?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!