До Львова з візитом прибула спецпредставниця США Пенні Пріцкер

1049 0
На зустрічі обговорили як українські та американські громади можуть обʼєднатись задля розвитку української економіки.
фото: андрій садовий

фото: андрій садовий

Сьогодні, 2 квітня, у Львів з візитом прибула Спеціальна представниця США з питань відновлення України Пенні Пріцкер та Надзвичайна і Повноважна пані Посол США в Україні, Бріджит Брінк. Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, ключове питання, яке обговорюють на зустрічі – як українські та американські громади можуть обʼєднатись задля розвитку української економіки.

«Це та зустріч, про яку мало можна сказати публічно, але результат буде вражаючим. Важливо, що всі розуміють цінність та місію Unbroken та Львова у часі війни», – йдеться у повідомленні міського голови. 

«Ви заряджаєте своє місто і мешканців на розвиток і якісне майбутнє. Децентралізація є дуже важливою для відбудови і відновлення України. Дуже приємно бачити, що ви об’єднуєтесь з різними містами по цілому світі, бо це шлях до розвитку. Я спробую допомогти вам із налагодженням співпраці з американськими містами, адже добре розумію, наскільки важливо будувати партнерські стосунки», – підкреслила Пенні Пріцкер під час зустрічі.

Читайте також: У Львові добудують два проєкти реабілітаційного центру. Допоможе Німеччина

Також під час зустрічі Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк наголосила на тому, наскільки важливо знайти можливості для відкриття львівського аеропорту, адже це приведе в Україну ще більше потенційних інвесторів та партнерів. 

Нагадаємо, що нещодавно міський голова Львова Андрій Садовий у інтервʼю Tvoemisto.tv сказав, що відкрити львівський аеропорт можливо і авіація повинна повернутися в Україну, але мають бути прийняті рішення на рівні держави.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!